Bureau voor Aarde Educatie, Visie-ontwikkeling & Methodiekscholing

Praktijk Mens&Natuur

Meer info Reizende Aarde School

Reizende Aarde School is er voor een ieder die samen met anderen wil werken aan het versterken en herstellen van onze relatie met de aarde en de natuur, zowel om ons heen als in onszelf. We scholen onszelf en elkaar in het verdiepen en versterken van onze relatie met de natuur, de aarde en ons leefmilieu. De Aarde is daarbij onze gids, de natuur, ons leslokaal. Aarde Educatie biedt ons een pad, om vanuit ons hart onze eigen wijsheid te uiten en onze eigen natuur te leven hier op aarde. Het initiatief is ontstaan vanuit het Netwerk Aarde, Milieu & Spiritualiteit.


Als Aarde Gids kun je mee werken aan Reizende Aarde School. Het is de bedoeling dat we onze relatie met de aarde vieren en vormgeven. Dit kan op heel veel verschillende manieren: binnen of buiten, mediterend of zingend, met klei of al wandelend, in kunst of muziek, in woorden of in stilte. We brengen onze eigen aard en natuur in, en brengen daarmee onze dromen en verlangens tot uit drukking. Als Aarde Gids nodig je anderen uit om met jou mee te doen. Wij leven en werken door het hele land, en stimuleren elkaar middels de mail en op gezamenlijke ontmoetingen en workshops. Samen vormen we een leergemeenschap van werkgroepjes en samenwerkingsverbanden.


Van een Aarde Coach kun je ondersteuning krijgen in het ontwikkelen van je eigen vorm en lesprogramma. Dit zijn veelal leden van het Netwerk Aarde, Milieu & Spiritualiteit die je zijn voor gegaan op dit pad van de Aarde Educatie. Elk seizoen verschijnt er een "Aardig Bericht", dat je op de hoogte houdt van de ontwikkelingen van Reizende Aarde School.


Samen vormen we de Reizende Aarde School.
Je kunt je aanmelden als lid van onze natuurmaatschap en Aarde Gids van Reizende Aarde School. Reizende Aarde School kan ook eens bij jou in de buurt langs komen om samen te kijken naar mogelijkheden, activiteiten en initiatieven.

Voor meer informatie, reacties en aanmeldingen www.reizendeaardeschool.nl