Bureau voor Aarde Educatie, Visie-ontwikkeling & Methodiekscholing

Praktijk Mens&Natuur

Kabouter healing

'Kabouterhealingen'

Sinds vorig jaar hebben de natuurwezens zich in mijn leven aangediend. Niet dat ik ze zie, ik weet gewoon dat ze er zijn...! En ik voel dat ze ook graag met mij en de mensenwereld willen werken. Vandaar mijn uitnodiging aan jou, om in te gaan op de mogelijkheid de kabouters, elfjes, elfen en andere natuurgeesten ook in jouw wereld(beeld) welkom te heten!

Terwijl Bea in de heide onder een boom ging liggen, om rust te vinden voor haar vraag, 'zag' ik ineens elfjes om haar heen fladderen.

In een veilige rustige setting, liefst in de natuur buiten, nodig ik de natuurwezens uit, om met ons aan onze vragen en kwesties te komen meewerken.

Ineens verscheen er een hele grote kabouter op het veldje. Die zich ook onmiddelijk weer terug trok, met de woorden; 'Oh nee, hier is eerst een veel fijnstoffelijker energie nodig'. Meteen daarna zwierven er mooie blauwe wezentjes om Maja's keel. Terwijl ik de ruimte voor de natuurwezens verder openhield, kwamen er later toch weer kabouters bij. Een hele stoet die allemaal met grote emmers modder in de weer waren, rond haar buik. Toen ik daar na afloop van de sessie over vertelde bevestigde Maja dit beeld onmiddelijk met de woorden; 'Ja, op een bepaald moment moest ik heel veel oudzeer van vroeger oplossen en wegwerken'. !!!

Soms heb ik een gesprekje met een van hen, soms doen ze gewoon hun werk, zonder dat wij daar veel van hoeven te begrijpen. Soms komen er inzichten, een andere keer alleen een gevoel van opluchting.

Truide was nog niet eens gaan liggen, of ik zag met mijn 'innerlijke' oog een sjamanen kostuum dat haar lichaam bedekte. Meteen daarna kwam er een groot hert uit  het bos, dat een deel van haar bewustzijn mee nam op reis. We hoefden het hert niet te volgen, ze deed haar werkje wel. Toen ik Truide over mijn beelden deelde, vertelde ze mij over de Sjamanen opleiding waar ze assisteerde, maar nog steeds grote reserves had of ze daar wel mee door durfde te gaan.

Ook benieuwd wat de kabouters, elfjes, elfen, boom-,plant- of dierwezens jou te vertellen  hebben?

Neem contact met me op over de mogelijkheden samen een kabouterhealing op te roepen.