Bureau voor Aarde Educatie, Visie-ontwikkeling & Methodiekscholing

Praktijk Mens&Natuur

Nieuwsbrief

  • NieuwsBrief Mens & Natuur:
  • * verplicht in te vullen

19 maart 2012 • Nwsbrf Mens&Natuur nr 6

Het is al weer tijd om meer nieuwtjes van mijn voorjaarsstroom door te geven. Over stromen en water gesproken, je kunt je nog opgeven voor onze workshop 'De kracht van levend water'. Verder ga ik samenwerken met het Natuurmuseum Fryslân, dat binnenkort het  'natuurleukste' museum van Nederland hoopt worden, stem je mee!? En natuurlijk nieuws over het Aquariusfeest dat we met een aantal gaan organiseren eind juni. Lees nog even door... en hopenlijk snel tot ziens...


Een wat dampige voorjaarsdag waarop ik uitkijk, terwijl ik dit schrijf. Water damp... nu schijnt het voorjaarszonnetje weer. Die doet me zo goed, én water doet me ook goed. Heb jij je ooit bezig gehouden met de kwaliteit van het water om je heen? Ik drink net een bekertje water, en voel opnieuw hoe dit gefilterde water me tot diep in mijn poriën voedt, onmiddelijk met iedere slok die ik neem. Resultaat van een onderzoekje met het water dat ik drink, waarbij ik in mijn lijf merkte hoe het kraanwater me niet voldoende geeft!  Dit en nog veel meer kun je ook ervaren, als je mee doet aan deze workshop. Er is nog plaats!

≈ De Kracht van Levend Water ≈

op 4 april, 18 april en 2 mei as van 10.00 – 16.00 uur op diverse waterrijke locaties in Friesland

In deze workshops spreken we het zelfgenezend en zelfreinigend vermogen van onszelf aan in de wisselwerking met het water.

Geinteresseerd in onze technieken?
Belangstellend om de kwaliteit van je eigen water te verbeteren?
Nieuwsgierig naar de hulp van de waterwezens om ons heen?
Bereid om je energie in te zetten voor de heling van het water?

Schrijf je in en doe mee...
Voor meer informatie www.aerda.nl of kijk op www.dolphinsunrise.nl


Kortgeleden ben ik een fijne samenwerking aangegaan met het Natuurmuseum Fryslân. Dit museum is gesitueerd in een prachtige oude binnenstadslocatie, met heel aansprekende exposities speciaal voor kinderen. Momenteel is het museum genomineerd om de BankGiro Loterij Museumprijs te ontvangen, als het museum dat het best erin slaagt om aantrekkelijk te zijn voor kinderen van 4-12 jaar.
Natuurleuk is dat het Natuurmuseum Fryslân, maar dat moeten we nog wel even melden! Stem jij mee... nú!

Op donderdag middag 31 mei en 14 juni, van 15.00 – 17.30 uur organiseer ik twee middagen vol natuur genieten, praktische natuurfilosofie en natuurlijke mindfullness voor het kind in ons.

NATUURbeLEVEN                             

Op avontuur naar jouw eigen speciale relatie met de natuur, om daar nog meer kleur, geur en genieten uit te halen. Werkend met de zintuigen en de diepte van ons eigen gevoelsleven. Zwervend door het Natuurmuseum en nabijgelegen tuinen in het centrum van Leeuwarden.

Lees meer informatie op mijn agendasite


♦AQUARIUS FEEST

21 t/m 24 juni 201
op De Uelenspieghel in Uffelte

In deze bijzondere dagen op de helft van 2012 willen we samen het feest vieren van de overgang naar een tijdperk van eenheid en hartverbinding. Daar hebben we ook jouw inbreng bij nodig om de overgang naar de nieuwe tijd gestalte te geven; wat heb jij te geven en wil jij ontvangen?

Je bent welkom vanaf donderdagavond 21 juni vanaf 19.00, om bij het kampvuur een gezamenlijke start te maken en de dagen te vullen met onze hartenenergie. Afscheid zondag 12 uur.

HET AQUARIUS FEEST begint zaterdag 12 uur tot zondag 12 uur
Met diverse workshops om onze verbondenheid met elkaar, de natuur en de spirithelpers om ons heen te vieren en te verdiepen. Kruidenwandelingen, samen koken, toneel, muziek & dans, natuuropstellingen, kabouterhealing, elfjes maken, heksenverhalen en kampvuur.

'Draag dan ook wat bloemen in je haar' ♦

Wil je meer informatie?  klik  hier!


Ik wens je een bruisend voorjaar en hoop je binnenkort te ontmoeten...

ps Heb jij je al opgegeven voor het Eigentijds Festival, dit jaar van 7 tm 10 juni  te Vierhouten. Ik zal er dit jaar weer met een team de energielijnen hoeden... Kom je ook? Geef je op via www.eigentijdsfestival.nl