Bureau voor Aarde Educatie, Visie-ontwikkeling & Methodiekscholing

Praktijk Mens&Natuur

Weblog

Welkom in mijn Praktijk voor Mens & Natuur

Lieve lezer, Welkom in dit nieuwe domein, mijn Praktijk voor Mens & Natuur. Al jaren werk ik aan het versterken, verdiepen en verbeteren van onze relatie met de natuur. Vanuit Aerda, mijn Bureau voor aarde educatie startte ik in 1992 het Netwerk Aarde, Milieu & Spiritualiteit. Later voegde zich daar in 2003 aan toe Reizende Aarde School. Telkens nodig ik bezoekers en deelnemers uit zich bewust te worden van hun eigen verhouding met de natuur. Door je weer te verbinden met de natuur hervinden we ook onze eigen natuur, de wijsheid van ons eigen hart wijst ons dan de weg voor ons pad op aarde. Vanuit mijn bureau werk ik ook voor diverse opdrachtgevers en projecten, zoals Boeren in de buurt van Schuytgraaf, Arnhem-Zuid ism Movisie. Of het programma Excursie WoonNatuur, waarvan net een heel inzichtelijk artikel heeft gestaan in het vaktijdschrift Groen. Een pdf bestand daarvan is te downloaden op mijn site www.aerda.nl. Binnenkort hoop ik mijn Praktijk ook te openen op een mooie plek in de Friese natuur, waar je onder mijn begeleiding of coaching kunt werken aan vragen of thema’s met hulp van de natuurlijke wijsheden om ons heen. Je leest er meer over binnenkort... Alle goeds op je pad, Gerwine

Datum: 15-02-2010 in algemeen
Tags: