Bureau voor Aarde Educatie, Visie-ontwikkeling & Methodiekscholing

Praktijk Mens&Natuur

Weblog

Werken in een natuurlijke omgeving

Vrijdag was ik te gast bij mijn  vriendin, zielemaatje en collega Yoke de Wilde, www.smaragd-coaching.nl. Zij hield haar boekgeboorteborrel in Zeist. Haar boek ‘Spirit in je werk, natuurwijsheid als inspiratie’, geeft vele handvatten om te werken met het natuurlijke medicijnwiel en de cyclus van de seizoenen.
Tijdens de bijeenkomst vroeg zij ons allen of er ergens in ons nog droomzaden verborgen lagen. Van die zaden die diepweg liggen te wachten tot jij wakker wordt om je droom te verwezenlijken. Dit bracht mij onmiddenlijk weer bij mijn liefde voor Scandinavië. Tegelijk realiseerde ik me dat mijn voorkeur om mijn Praktijk voor Mens&Natuur werkelijk in een natuurgebied te localiseren daarmee te maken heeft. Immers in Scandinavië zijn de energieën van de natuurkrachten zoveel sterker dan bij ons! De enige plek om dit in Nederland nog een beetje te evenaren is in natuurreservaten. Reden dat ik It Fryske Gea, onze provinciale natuurbeheerorganisatie had gevraagd of zij ergens een ruimte voor mij beschikbaar hadden. Vandaag kreeg ik te horen dat ik het eens kon proberen in het informatiecentrum van het Katlikerschar, vlak bij Heerenveen. Komende donderdag ga ik er eens poolshoogte nemen, voelen, proeven en ervaren of dat de plek is waar ik de komende tijd een dag per week wil doorbrengen. En daar beschikbaar ben voor indivuele sessies, groepswerk en open lessen. Ik ben heel benieuwd en hou jullie op de hoogte.

Gerwine

Datum: 16-02-2010 in algemeen
Tags: